10 Χρόνια Plie- Τα γενέθλια

Στις 13 Ιουνίου 2015 η σχολή μας γιόρτασε τα 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας με μία παράσταση σύγχρονου χορού στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Παρουσιάστηκαν παλαιότερες χορογραφίες της σχολής και κάποιες νέες ,που αποτέλεσαν σταθμούς στα χρόνια που πέρασαν .

Το Ά Μέρος είχε τίτλο »Όταν θα έχουμε μόνο την αγάπη » με μουσική των Beatles. Χορογραφήθηκε από τη Φωτεινή Κουτλογεωργίου και τη Δάφνη Χαιδοπούλου-Χαραλάμπους. Χόρεψαν τα εφηβικά και τα τμήματα ενηλίκων της σχολής .

Στο Β Μέρος παρουσιάστηκε το ‘Ρεμπέτικο ‘ σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου και χορογραφίες Φωτεινής Κουτλογεωργίου .

Στο Γ Μέρος οι »Όρνιθες » σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και χορογραφίες Φωτεινής Κουτλογεωργίου. Χόρεψε το προχωρημένο τμήμα ενηλίκων .

Στο τέταρτο μέρος το κοινό ταξίδεψε » Μια βόλτα στο Παρίσι » με τη φωνή της Edith Piaf και του Jacques Brel . Οι χορογραφίες ήταν της Φωτεινής Κουτλογεωργίου και της Χρυσάνθης Κούρου .

Η παράσταση έκλεισε με μία έκπληξη . Όλοι οι μαθητές της σχολής ανέβηκαν στη σκηνή και όλοι μαζί χόρεψαν τον χορό των γενεθλίων . Πολύχρωμα μπαλόνια ξεχείλισαν τον χώρο και τα παιδιά εκτοξεύοντάς τα προς το κοινό μετέδωσαν σε όλους την χαρά τους . Η βραδιά έκλεισε με την εμφάνιση της τριώροφης τούρτας. Όλοι μαζί τραγούδησαν το τραγούδι των γενεθλίων και με λαχτάρα έσβησαν τα κεράκια !

Απίστευτη συγκίνηση ένιωσαν οι παλαιότεροι μαθητές της σχολής και οι δάσκαλοι και όλοι αποχαιρετίστηκαν για το καλοκαίρι με την ευχή τα επόμενα 10 χρόνια της σχολής να είναι το ίδιο πλούσια και δημιουργικά .

 


Categories: Uncategorized